Day 24 – A song that you want to play at your funeral

Den 2012-02-29, kl 23:45:38
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Ingen aning den här gången heller.. Kör en till random, fin låt. ^^
Kram

Day 23 – A song that you want to play at your wedding

Den 2012-02-29, kl 23:42:37
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Vette 17 vad jag vill att dem ska spela då, haha. ;) Tar någon random, fin låt istället. ^^
Kram

Dag 25- Vad finns i din väska?

Den 2012-02-29, kl 23:34:56
Filed in Lists | Kommentarer: 0
I min skolväska finns det tuggummi, en bok, lite tuggummi papper och sen något pappaer från skolan. Jag har ingen annan väska så det finns inget annat in någon väska. ;)
Kram

Dag 24- Ett brev till dina föräldrar

Den 2012-02-29, kl 23:23:32
Filed in Lists | Kommentarer: 0
För igår(28/2 - 2012)
Jag skriver aldrig brev så det här blir väl inte speciellt seriöst..

Hej mamma och pappa! Hoppas ni mår bra. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva så jag tror inte jag skriver något mer nu. Jag kan ju bara gå ner och prata med er istället. Dessutom läser ni säkert inte det här såatt. ;)
Kram

Ang: Nya designen

Den 2012-02-29, kl 20:42:46
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Nu är den nya designen uppe! Tryck på F5 om du inte ser den. Kategorierna ska även dem bli lite uppfräshade med nya namn. ;)
Vad tycker du om den nya designen?


Ny design!

Den 2012-02-29, kl 17:12:43
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Håller på att fixa med en ny design som förmodligen kommer upp idag! :) Så om bloggen ser helt sjuk ut senare idag så vet ni vad det beror på, haha.
Kram

Hundar

Den 2012-02-28, kl 12:19:07
Filed in The dogs | Kommentarer: 1
Ska göra massa saker med hundarna nu på eftermiddagen. Gå på promenad, leka, köra agility och sen så ska jag försöka ta lite bilder på dem också. Får se om det blir någon tid över efter det för då kanske jag tar lite bilder på annat också. :)
Arkivbild, Stubbis.
Kram

Hopprädsla

Den 2012-02-27, kl 21:38:14
Filed in The horses | Kommentarer: 0
Att vara en ryttare med hopprädsla är väldigt, väldigt komplicerat. Rider man på ridskola är man nästintill tvungen att hålla på med hinder och bommar eftersom det är med på schemat. Man kan ju trots allt inte vara borta varenda gång det står hoppning på schemat. Det funkar inte.. Har man en egen häst/foderhäst så är det ju lite enklare då man kan välja själv vad man vill göra men man ska ju helst se till att hästen får en varierad ridning och det innefattar ju att man rider dressyr, hoppning, uteritt och vad annat man kan hitta på.
Jag själv har lidit av hopprädsla i ca 2 år och det var först idag jag kände att den försvunnit, eller iaf på lägre höjder så som 50cm. Jag brukar ju sällan hoppa så mycket högre än så länge. Efter att min ridlektion tagit slut idag var jag så glad och det känndes som att en sten äntligen ramlat från mitt bröst, jag kände mig helt enkelt glad.
Min hopprädsla kom av en avramling som igentligen inte var så farlig, jag gjorde inte illa mig eller något utan blev mest chokad eftersom det dessutom var först gången jag ramlade av.
De första gångerna efter att jag ramlat av när vi skulle hoppa kunde jag sitta hemma och gråta innan lektion och vara så nervös att det kändes som jag skulle spy. Jag kunde knappt göra något eftersom jag skakade så mycket och när jag väl satt på hästen så fick jag knappt någon luft innan det var min tur.
Hur löste jag det här då?
Jo, för det första berättade jag för min mamma som i sin tur berättade för min ridlärare. Det tog dock ett tag innan jag berättade det och det borde det igentligen inte gjort, jag borde sagt det direkt. Min ridlärare lät mig då rida den häst jag kände mig trygast på när det var hoppning och dessutom så la hon ner hindrena så det bara vart bommar som jag fick trav/galoppera över. Jag gjorde exakt samma övningar, bara det att jag fick ha bommar istället. Min ridlärare tyckte det var helt OK att jag gjorde så och att det var bra att jag sa till. Ibörjan tyckte jag det var pinnsammt att jag inte ville hoppa eftersom alla andra i min ridgrupp tyckte det var jättekul men efter ett tag bestämde jag mig för att det inte spelade någon roll vad dem tyckte, bara jag hade kul och kände mig trygg så spelade det ingen roll om det var bommar jag red mot eller om det var 70cm hinder.
Jag fortsatte så och bygde stegvis upp det så att jag kanske hoppade lägre än dem andra men ändå så var det hinder. Jag satte upp små delmål som jag skulle klara för att så småning om kunna klara det stora målet att inte vara rädd längre.
I ca 1,5 år höll jag på så tills i somras då jag åkte på ridläger. Jag fick en häst som själv var osäcker i hoppning och det kanske igentligen inte var det mest ideala för någon som är hopprädd men jag tror ändå det var bara för mig får då var jag tvungen att ta komandot och verkligen bestämma mig för att jag ville över hindret. Jag var tvungen att utstråla självsäkerhet och vilja för annars vägrade hästen. Jag var tvungen att övervinna de största hindret för att bli av med min hopprädsla, att verkligen bestämma mig för att jag ska klara det och inte bara göra det lite halvt som jag kunnat på den där häst jag kännde mig säker på.
Under ridlägret så bygdes mitt sjävförtroende i hoppningen upp mycket och för varje språng så vart jag säkrare och säkrare på mig själv, jag berättade aldrig för ridläraren att jag var hopprädd och det var nog också bra för han hjälpte mig att bota den utan att igentligen veta om det. Den enda som under ridlägert visste om vad jag igentligen tyckte om hoppningen var min kompis och hon peppade mig att försöka och sa till mig att allt skulle gå bra.
Sen i sommras har jag bara hunnit hoppa några språng under hösten och då aldrig riktigt kunnat känna om min hopprädsla försvunnit, det hann jag idag och det hade den!
Vad drar jag för slutsats av det här då?
Jo att man ska informera den man rider för hur man känner så kan den hjälpa en. Det kanske inte blir som jag beskrivit med att få välja häst och så men jag lovar att din ridlärare kan hjälpa dig om du bara ber om det.
Jag själv behövde dämpa min hopprädsla först på det där sättet och sedan behövde jag stärcka mitt självförtroende i hoppningen genom att rida en häst som var osäkrare än mig när det kom till hoppningen, en häst som jag var tvungen att vara ledare för.
Kram

Hemma efter ridningen

Den 2012-02-27, kl 21:37:43
Filed in The horses | Kommentarer: 0
Är somsagt hemma efter ridningen nu, gick bar och jag var nöjd. Kommer ett mer ingående inlägg alldells strax. :) Jag är iaf nöjd och det är ju det viktigaste! Jag red Ior förövrigt. Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa men först ska jag gå ner och ta mig en apelsin. Mums! :D
Kram

Dagen

Den 2012-02-27, kl 13:38:34
Filed in The horses | Kommentarer: 1
Hittills idag har jag inte gkort speciellt mycket, mest suttit vid datorn och nördat, haha. ;) Har såkllart käkat frukost och lunch också. Senare blir det iväg till stallet och rida, hoppning står på schemat. Inte direkt min favorit gren men jag överlever säkert, det brukar jag göra.
Jag hoppas iaf att jag får rida Loffe eller någon annan som inte dummar sig vid hoppning, jag gillar ju inte att hoppa pga en olycka för något år sedan fast det har iaf blivit bättre. Jag tycker ju det är bra mycket roligare att hoppa om jag får en häst jag känner mig trygga på när det gäller hopp nig och det är faktiskt inte så många, det är Malin(En kompis häst), Macken(Står just nu i karlskog men på sommrarna står ha på Nybygget), Loffe och Etelqua. Inte speciellt många och den enda som står där jag rider är Loffe, han brukar dock inte alltid vara med i våran ridgrupp men jag hoppas verkligen att han är med idag.
En bild på fina lilla Loffe. ♥
Kram

Dagens Låt

Den 2012-02-27, kl 10:41:00
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0
Kram

Day 22 – A song that you listen to when you’re sad

Den 2012-02-27, kl 10:10:07
Filed in Lists | Kommentarer: 0
En av låtarna somm jag lyssnar på då, fast jag lyssnar på den här annars också. ;)
Länk: http://wilmisolsson.blogg.se/
Kram

Dag 23- Vad har du sug efter?

Den 2012-02-27, kl 10:08:13
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Att resa och självklart pepparkakor.. xD Lite olika saker om man säger så men sån är jag. ;)
Länk:http://wilmisolsson.blogg.se/
Kram

Svar på frågestunden

Den 2012-02-26, kl 20:29:57
Filed in Other stuff | Kommentarer: 1
Vad är din absoluta favoritfärg på strumpor?
Antagligen är det vit eller svart men egentligen så spelar det inte så stor roll. ;)

Vad är din favorit färg ?
Svart eller vit om det gills som färg, annars röd.

Gillar du kakor?
Ja det gör jag nog, eller det beror förstås på vad det är för sorts kakor. Är det chokladkakor så gillar jag det inte men är det pepparkakor så älskar jag det! :D

Vad är det bästa du vet, över hela jordklotet?
Asså jag vet faktiskt inte, det finns så mycket som jag gillar! Det kan jag nog faktiskt inte svara på.

Har du någongång i ditt liv känt dig väldigt deprimerad?
Mja, mjo det vet jag inte riktigt om jag har men dåligt har jag mått.. :/

Vad heter ditt favorit godis?
Jag äter inte godis, haha. ;)

Vet att det vart lite sent med mina svar men jag ville vänta ett atg ifall det skulle komma några fler frågor.
Den som vann länkningarna för flest frågor får dem imorn eftersom jag nog kanppt kommer göra några fler inlägg idag.
Kram


Snabb update

Den 2012-02-26, kl 15:33:55
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
Kör en snabb update med bilder på böckerna jag köpte innan hästhoppningen börjar! :)
Sry för kvaliteten på koret men den är tagen med mobilkameran. ^^
Böckerna fr V till H: "Gå på djupet"(Marcus Prifts), "Jagad"(PC Cats & Kristin Cast), "Varghonans klan"(Maite Carranza), "Egoboost"(Isabella Löwengrip), "Fallen ängel"(Becca Fitzpatrick) och "Elsas hemligehet"(Sofi Fahrman).
Men nu måste jag dra, skriver mer sen!
Kram

Italien

Den 2012-02-26, kl 13:16:05
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Ska alldelles starx åka iväg in till Västerås och lämna av min pappa som ska åka buss(Vår ena bil har punka) in till Stockholm. Hans ska åka ivär till Italien och jobba.. Sen åker jag, Victor och min mamma och handlar, vi köper säkert några böcker också bara för att det är bokrea. Sen åker vi hem och ser på hästhoppning. Så ser dagen ut för min del. Ska försöka hinna med att klämma in lite bloggning mitt i allt det där också. ;)
Kram

Dagens Låt! ♥

Den 2012-02-26, kl 13:07:23
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0
Kram

Day 21 – A song that you listen to when you’re happy

Den 2012-02-26, kl 12:07:16
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Kram

Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?

Den 2012-02-26, kl 12:00:36
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Alla är ju unika och annorlunda än alla andra på något sätt, typ hur man ser ut, vad man gillar och liknande. Så det finns många saker som gör mig annorlunda mot alla andra, ingen ser ju till exempel ut helt som mig. Dessutom finns det säkert ingen som gillar exakt samma saker som mig och ogilar exakt samma saker som mig!
Det finns ingen som ser ut exakt såhär!
Kram

Day 20 – A song that you listen to when you’re angry

Den 2012-02-25, kl 22:28:30
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Ett bra exempel men jag lyssnar på den här låten ändå. ;)
Kram

Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig

Den 2012-02-25, kl 22:25:11
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Izzy är någon som gör mig lycklig! ♥
Kram

Ruligt!

Den 2012-02-25, kl 22:23:46
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Märkt just att jag var en av vinnarna av bloggtips på den här bloggen: http://idahtt.blogg.se/index.html
Riktigt kul! :D
Kram

Köping

Den 2012-02-25, kl 09:11:54
Filed in The dogs | Kommentarer: 3
Ska alldelles strax åka iväg till Köping på hundutställning, kul! :D Vi tar med oss Alice och Lisa. Ska ta lite kort på dem men jag kan inte lova att dem kommer upp om dem inte blir lyckade, vi är ju trots allt inne och där inne i den lokalen brukar det nästan aldrig vara så bra ljus men jag berättar hur det gått när vi kommer hem igen. :)
Kram

--

Den 2012-02-24, kl 17:47:29
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Blond eller Brunett: Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon: Inget dera.
Vanilj eller Choklad: Vanilj..
Hund eller Katt: Hund
Christina eller Britney: Britney
Lip-stick eller Lip-gloss: Lip-gloss
Rock eller Rap: Rock
Rosa eller Lila: Lila.
Tv eller Dator: Dator
CDs eller Radio: Av dem, CDs.
Basket eller Fotball: Fotball
Äpple eller Apelsin: Apelsin
Morgon eller Kväll: Kväll
Kyckling eller Kalkon: Kyckling.
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Berg-och-dalbana
Droger eller Likör: Hoppar nog båda där
Guld eller Silver: Beror på, gillar båda
Nike eller Adidas: Adidas
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Sanning
Harry Potter eller Lord of the Rings: Pest eller kolera? Vet inte gillar inget av detta, aldrig sett.
Regn eller Snö: Snö
Vinter eller Sommar: Sommar
Gå eller Springa: Springa
Stranden eller Bergen: Stranden.
Stan eller Landsbygd: Landsbygd
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjränor eller Månen: Månen
Sko eller Sandal: Sko
Bad eller Dusch: Dusch
Syster eller Broder: Syster
New York eller California: New York eller möjligtvis Califonia..
Kram


-

Den 2012-02-24, kl 17:40:48
Filed in Lists | Kommentarer: 0

Är du kär? Nej, inte just nu.
Är du en sportfåne? Absolut.
Är du likgiltig? Nej, det hoppas jag inte.
Är du röksugen? Aldrig.
Är du rik? Näe det skulle jag nog inte kalla mig.
Är du fattig? Nja kanske inte fattig heller.
Är du trött? A ja är faktiskt ganska trött, blev väckt precis.
Är du shoppingsugen? Alltid.
Är du töntig? Hehe, det är jag säkert.
Är du ressugen? JA, hur sugen som helst. Det börjar bli kallt här hemma, och det regnar så jag åker gärna till ett varmt land någonstans.
Är du skolsugen? Årets skämt eller?
Är du irriterad? Nej då.
Är du festivalsugen? Nej inte direkt.
Är du alkholsugen? Mja, såhär på morgonen så känns det inte som någon hit.
Är du saknad av nån? Det tror jag faktiskt.
Smeknamn? Oj, har så många.
Bästa åldern? Den nuvarande är helt okej, 19, men längtar till 20-årsdagen.
Bästa tidningen? Veckorevyn.
Hur sminkar du dig? Mascara, puder, rouge.
Höstens accessoar? Scarf, och stor väska.
När stal du senast något? När jag var 10.
Hur många timmar sov du inatt? Blev inte så jätte många timmar, knappt 6 tror jag.
Vilken film såg du senast? Million Dollar Baby.
Vilken internetsida besökte du senast? Asos.com
Vad sa du senast till vem? Okej, jag kommer in och hämtar det vid 10 typ då.
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från S, var ett lång sms. Den stora frågan var väl om jag skulle med han ikväll eller inte.
Vad gjorde du i förrgår? Var i skolan, umgicks med Ida.
Vad har du gjort idag? Inte hunnit mycket än, borstat tänderna.
Vad ska du göra idag? Ska till skolan om en stund, sen vet jag inte riktigt.
Hur många msn-kontaktetr har du? Typ 150 tror jag.
Vilket land besökte du senast? Cypern.
Hur många snälla känner du? Oj, väldigt många!
Vad såg du senast på tv? Top Model.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Eeh, vet inte, orkar inte gå och kolla.
Senaste köp? En svart klänning.
Vad har du dåligt samvete för? Just nu, inget speciellt känns det som, Men det dyker väl alltid upp något, mer eller mindre.
Vad har du för skor? Har inga på mig just nu.
Vad har du på dig nu? Pyjamas :)
Vilken musik har du lyssnat på idag? Inte hunnit lyssna på någon musik än.
Skulle du säga nej till sex idag? Nej.
Är du vegitarian? Nepp inte det heller.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej, men det kommer.
Vad heter dina kusiner? Malin, Caroline, Johan, Stina.
Är du feminist? Nej.
Vad drack du senast? Vatten.
Gillar du att laga mat? Hehe, näe du det är inte min grej.
När sjöng du senast? Igår.
Håller du det städat? Nja, mamma brukar stå för det.
Vad gör dig lycklig?
Är du kär? Aa
Är du en sportfåne? Alltid.
Är du likgiltig? Nej, det hoppas jag inte.
Är du röksugen? Aldrig.
Är du rik? Nja inte direkt.
Är du fattig? Nja inte fattig heller.
Är du trött? Aa
Är du shoppingsugen? Jodå.
Är du töntig? Kan väl hända..
Är du ressugen? Det är jag alltid
Är du skolsugen? Skojar du?
Är du irriterad? Nej, inte idag.
Är du festivalsugen? Nej inte direkt.
Är du alkholsugen? Nej.
Är du saknad av nån? Vet nt.
Smeknamn? Lou och Lollo...
Bästa åldern? Ingen aning.
Bästa tidningen? Goal. :3
Hur sminkar du dig? Mascara och ibland något annat.
Höstens accessoar? ?
När stal du senast något? Aldrig hänt.
Hur många timmar sov du inatt? 8h.
Vilken film såg du senast? Red Riding Hood.
Vilken internetsida besökte du senast? Blogg.se?
Vad sa du senast till vem? Vad sa jag senast till dig? Till Alice
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från Sara; Jag har fått en Iphone :D.
Vad gjorde du i förrgår? Var i skolan..
Vad har du gjort idag? Vart i skolan.
Vad ska du göra idag? Jag vet inte riktigt.
Hur många msn-kontaktetr har du? Typ inga tror jag.
Vilket land besökte du senast? Danmark om mellanlandningar räknas annars Thailand.
Hur många snälla känner du? VÄLDIGT många.
Vad såg du senast på tv? Fotboll.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Orkar inte gå och kolla.
Senaste köp? Jag vet nt, en tidning kanske.
Vad har du dåligt samvete för? Just nu, inget speciellt.
Vad har du för skor? Har inga på mig just nu.
Vad har du på dig nu? Kläder? ;)
Vilken musik har du lyssnat på idag? Massor.
Är du vegitarian? Nepp inte det heller.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej.
Vad heter dina kusiner? Orkar inte räkna upp alla, har typ 30-40 st..
Vad drack du senast? Juice.
Gillar du att laga mat? Nä.
När sjöng du senast? Nyss... xD
Håller du det städat? Nja...
Vad gör dig lycklig? Mycket!
Kram


Day 19 – A song from your favorite album

Den 2012-02-24, kl 17:18:40
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Kram

Dag 20

Den 2012-02-24, kl 17:13:38
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Vem vill du dela ditt liv med eller ser framtid med?
Så långt har inte tänkt så jag har inget svar på den frågan...
Kram

Day 18 – A song that you wish you heard on the radio

Den 2012-02-23, kl 22:10:47
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Just nu, utan tvekan denna! ♥
Kram

Dag 19

Den 2012-02-23, kl 22:09:39
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Jag har 2 smeknamn, Lollo och Lou. Jag föredra det senare om jag ska vara helt ärlig för det är inte riktigt lika vanligt som Lollo. ;)
Vet inte riktigt vart jag fått dem ifrån.
Kram

Day 17 – A song that you hear often on the radio

Den 2012-02-22, kl 16:04:53
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Då mina föräldrar lyssnar på Rockklassiker blir det denna:
Kram

Dag 18

Den 2012-02-22, kl 15:57:07
Filed in Lists | Kommentarer: 0
En av mina drömmar är att åka till Australien! ♥ En annan är atty verkligen få vara lycklig, alltså att det mesta ska "klaffa" så som vart jag bor(Tyskland/Skåne/Storbrittannien), vem jag bor med, vad jag gör/jobbar med och att min familj och dem jag tycker om ska få vara friska och må bra!
Det är nog mina 2 högsta drömmar/önskningar. ♥
Kram

Den 2012-02-21, kl 21:03:15
Filed in | Kommentarer: 0

Dag 17

Den 2012-02-21, kl 20:59:41
Filed in Lists | Kommentarer: 0
Jag tror faktiskt inte det finns någon jag skulle vilja byta liv med just nu som jag kommer på. För faktiskt ta och fundera på det. ;)
Kram

Nya kategorier!

Den 2012-02-21, kl 20:57:03
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
3 nya kategorirer har nu tillkommit, Musik, One Direction och listor heter dem och det kommer från och med nu fyllas på med saker som tillhör dem.

Kram

Day 16 – A song that you used to love but now hate

Den 2012-02-21, kl 20:50:23
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Eller asså, jag hatar inte den men jag undviker helst att lyssna på den nu mera... Den rör upp för mycket känslor.
Kram

ANG: Bloggningen den närmaste veckan

Den 2012-02-20, kl 20:43:47
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Den närmsta veckan kommer jag sattsa mer på att vara ute och så annat inte sitta vid datorn och det kommer tyvär gå ut över bloggen Det är inte säkert att det blir någon uppdatering alls. Ni får helt enkelt stå ut. Jag mår inte så bra av att sitta vid datorn så mycket som jag gör!
Kram

Day 15 – A song that describes you

Den 2012-02-20, kl 20:27:57
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Den här kategorin är nog bland de svåraste som jag tvungen att välja men jag får väl försöka så gott det går. ;)
Den som sjunger då och inte den de sjunger om, det är någon jag känner.
Kram

Dag 16

Den 2012-02-20, kl 20:21:50
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Tar en bild ni sett förut!
Kram

Hm.. Hur tänkte du nu?

Den 2012-02-19, kl 14:58:15
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Kram

Day 14 – A song that no one would expect you to love

Den 2012-02-19, kl 14:57:29
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Hmm.. Jag vet inte riktigt om det finns någon sådan låt egentligen för mina vänner vet i princip vad jag lyssnar på men här är en som ni kanske inte direkt väntat er:
Kram

Dag 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna.

Den 2012-02-19, kl 13:27:03
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
1. Give it up to me - Shakira
2. Now or never - Alex Sparrow
3. Broken hearted girl - Beyonce
4. Get you - Alex sparrow
5. Miss independent - Ne-Yo
6. Were them girls at - David Guetta
7. I Want - One direction
8. Up all night - One direction
9. Starstruck - Sterling Knight
10. When you're gone Avril Lavigne
Ordningen är som dem kom upp. ;)
Kram

Day 13 – A song that is a guilty pleasure(För 18/2)

Den 2012-02-19, kl 13:20:15
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Förstår inte den så jag tara bara någon låt:
Kram

Dag 14(För 18/2)

Den 2012-02-19, kl 13:16:23
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
En bild på min familj och jag har jag faktiskt inte en enda så det får duga med en bild på min brosa. ;)
Kram

Sorry...

Den 2012-02-19, kl 13:11:46
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
... För att jag inte bloggade alls igår, jag hann helt enkelt inte med för jag gjorde massa andra saker igår..
Kram

Liam: “Louis, why do you love Louise?” Louis: “She’s nice, she’s funny, she’s beautiful……..” *2 hours later* Louis:”she’s smart, she’s ..” Liam:”Yeah, ok, I got it!”

Den 2012-02-17, kl 23:01:17
Filed in Gallery | Kommentarer: 1


Day 12 – A song from a band you hate

Den 2012-02-17, kl 16:30:27
Filed in Day By Day | Kommentarer: 2
Åh fy f*n att jag är tvungen att lägga upp det här..! :((
Kram

Dag 13

Den 2012-02-17, kl 16:25:06
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Jag har tyvärr ingen bild på hur jag bor så jag lägger bara upp en random bild istället. ;)
Lite blåbärsris tagen på nyårsaftons morgonen. :)
Kram

Dagens Låt

Den 2012-02-17, kl 16:10:20
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0
Kram

Min tumblr

Den 2012-02-16, kl 22:19:16
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Vill ni hitta mig på tumblr så finns jag här:http://grayrorys.tumblr.com/
Kram

Dagens Låt! ♥

Den 2012-02-16, kl 21:48:49
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0
Kram

Dagens bild ♥

Den 2012-02-16, kl 21:48:09
Filed in Gallery | Kommentarer: 0
Skjut mig.. ♥
Kram

Glöm inte bort frågestunden!

Den 2012-02-16, kl 19:05:02
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Klicka på bilden för att komma till inlägget:
Kram

Stukat lillfinger

Den 2012-02-16, kl 19:03:02
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Aj! Har som sagt stukat mitt ena lillfinger.. Kan dock skriva rätt så bra ändå men jag kan nästan inte röra på det och om jag försöker så gör det sjukt ont...
Gjorde det idag när vi skulle skjuta basketstraffar och jag skulle fånga en boll.. Den hamnade rakt på lillfingret. :/
Just nu är det lila. Ska inte åka till akuten med det idag men känns det inte bättre alls imorn kanske jag blir tvungen att åka då.. Och jag som ska rida imorn. :c
Aja, nu ska jag äta så jag skriver mer senare. ;)
Kram

Hemma hos Alice

Den 2012-02-16, kl 16:39:11
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
Är hemma hos Alice just nu, därför bara en kort update. ;)
Kan dessutom inte skriva nå bra eftersom jag har varit så duktig att jag stuckat lillfingret....
Kram

Day 11 – A song from your favorite band

Den 2012-02-16, kl 13:30:00
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Kram

Dag 12

Den 2012-02-16, kl 10:30:00
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
Jag började nog blogga för att jag hade sett några bloggar på nätet och tyckte det såg kul ut, dock så var jag bara 10 när jag började blogga och skrev inte direkt så intressant inlägg då. ;)
Första bilden jag la upp på bloggen:
Såklart är det på Izzy. x)

Frågestund!

Den 2012-02-15, kl 21:59:19
Filed in Other stuff | Kommentarer: 6
Flest frågor får en länk i alla inlägg i en dag!

Dagens bild ♥

Den 2012-02-15, kl 21:29:39
Filed in Gallery | Kommentarer: 8

Dagens Låt

Den 2012-02-15, kl 19:54:24
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 1
Kram

Daffi

Den 2012-02-15, kl 19:12:19
Filed in Gallery | Kommentarer: 2
Här kommer bilder(Från uppfödaren) på vår nya hund från Tjeckien som kom för 30min sen. Hon ska inte bo hos oss medn vi deläger henne. ;)
Väldigt blandad ordning på korten!
Allt beröm till Hanka som tagit så fina kort på henne!
Kram

11km

Den 2012-02-15, kl 17:40:25
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
Är hemma nu och har varit det ett tag. Åkte 1,1 mil längd idag, nytt reckord! :) Nu kommer jag i och för sig dö av träningsvärk imorgon men kul var det! :) Ni vill inte veta hur mitt hår såg ut efter det där men jag kan iaf säga att det var RUFSIGT, haha.
Så här såg det ut innan:
Och ni vill ju knappast se hur det såg ut efteråt så jag tog faktiskt ingen bild.. Haha, vad mycket prat det belv om mitt hår nu då.. xD
Kram

Day 10 – A song that makes you fall asleep

Den 2012-02-15, kl 13:29:00
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Hehe, ni får inte skratta...! Jag kan faktiskt somna till Eric Saade, gjorde det de 2 första nätterna i Thailand.
Kram

Dag 11

Den 2012-02-15, kl 11:22:00
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Har tyvärr inget annat fot på mig och mina vänner så det får duga att jag lägger upp vårt klassfoto igen, tråkigt jag vet..
Orkar dock inte skriva deras namn den här gången..
Kram

Godmorgon

Den 2012-02-15, kl 08:20:08
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Nu ska jag strax åka iväg, till stället vi ska åka skidor på så det här blir bara en kort uppdate! ;)
Kram

Glad alla ♥-dag alla!

Den 2012-02-14, kl 22:55:53
Filed in Other stuff | Kommentarer: 1
Önskar jag! ♥
Video från när 1D gör det till sina fans:
Kram

Dagens Låtar

Den 2012-02-14, kl 21:29:00
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0
Måste välja 2 "Dagens låt" idag. ;)
Kram

Resultatet

Den 2012-02-14, kl 20:59:00
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Här kommer saken jag pysslade med igår:
Vad tycker du? Blev det bra? :D
Kram

Skidor imorn

Den 2012-02-14, kl 20:25:59
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Japp imorgon ska vi åka med skolan till hallstahammar och åka längdskidor och annat. Ska bli kul! :D Jag och Alice(och några fler) ska åka längdskidor. För hoppningsvis tar vi det lite lugnt med tanke på att jag inte är helt frisk, jag har ju stukat foten lätt. Jag har ju kört skidor med stukad fot och foten domnar bara bort efter ett tag så då känner man inte hur ont det igentligen gör. Haha, vad jag låter som jag gillar att plåga mig själv. ;)
Äh nu ska jag gå ner och se på fotboll, Barcelona - Bayern leverkusen(Champions Leauge) jue. :D Inte mina favoritlag men fotboll är ju ändå fotboll. ♥
Kram

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Den 2012-02-14, kl 20:19:00
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Glad:

Ledsen:

Uttråkad:
Jag lyssnar mest bara på olika låtar men här(Ovan) är ett exempel

Uppspelt:

Arg:

Jag lyssnar självklart på en hel rad med andra låter när jag är dem här sinnes stämmningarna också men det här är bra exempel på vad jag lyssnar på just då. ;)
Kram

Day 09 – A song that you can dance to

Den 2012-02-14, kl 18:09:26
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Eller asså... kan och kan vet jag väl inte riktigt men jag dansar nog helst till den här tror jag. ;)
Kram

Nu får ni något att läsa.....

Den 2012-02-13, kl 22:04:23
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
SENASTE:
1. Dryck: Bläck, fast det gills nog inte så juice..
2. Telefonsamtalet: Alice
3. SMS: Sara
4. Sång du lyssnade på: One thing

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Har inte dejtat
7. Har någon varit otrogen mot dig: nepp
8. Varit kär: Aa
9. Förlorat någon speciell person: Ne
10. Varit deprimerad:Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Tror det

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Vit
14. Röd

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Japp
16. Fått ditt hjärta krossat: Hmm... lutar lite åt ja.. det var ju idag så jag kan inte tänka speciellt mycket alls.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Nej
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm... kanske
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Har bara äkta vänner, gjort misstaget att ha en oäkta en gång och jag gör aldrig om det mistaget..
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Jag tror det
21. Kysst en kompis: Ne

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Typ hälften
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Vet nt
24. Har du några husdjur?: Japp ♥
25. Vill du ändra ditt namn: Nej
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Förr, förra veckan eller? Var i skolan...
27. Vilken tid vaknade du idag: 06.30
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov, antagligen
29. Någonting som du längtar till: 10 mars
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att jag hade mer tur..
32. Vad lyssnar du på just nu: Alice som pratar/sjunger och One thing
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Kanske det..
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag mår illa och har ont i magen

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Louise
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: vattuman
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: -
41. Gymnasie: ----
42. Högskola: -----
43. Hårfärg: Brun
44. Långt eller kort: Långt
45. Längd: 1.58
46. Vad gillar du gällande dig själv: Fatta nt riktigt frågan..
47. Piercings: Inga
48. Tattoos: Inga
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: ----
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: ----
54. Bästa vän: Har 2 bästisar fast just nu är jag mest med den ena(Alice) men det är iaf Alice och Sara.
55. Sporten du spelar: Fotboll och ridning
56. Husdjur: 8(och en halv typ) hundar.
57. Vaccination du minns: Svininfluensan.
58. Konsert: Amy Diamond
60. Alkohol du drack: Dricker inte

JUST NU:
61. Äter du: Ingenting
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Gå ner och äta..
64. Lyssnar du på: Alice/One thing
65. Väntar du på: Sommaren

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja
67. Vill du gifta dig: Ja
68. Karriär i åtanke: Hm...

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Pussar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Båda!
74. Snygg mage eller snygga armar: Mage
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Båda
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Mitt emellan

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Nej
80. Gjort något sjukt spontant: Ja det har jag säkert
81. Tappat glasögon eller linser: -
82. Haft sex: -
83. Krossat någons hjärta: Hoppas nt det man jag tror faktiskt det..
84. Har någon krossat ditt hjärta: Jupp
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Mm

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ja
90. Mirakel: Ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja
92. Himlen: japp
93. Tomten: Nej
94. Att kyssas på första dejten: Maybe.
95. Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: Näpp
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nix
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj och Mina vänner
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja
Kram

Sneak Peak

Den 2012-02-13, kl 19:08:06
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Här får ni en liten sneak peak på vad jag pysslar med just nu. :)
Ser det intressant ut? :D
Kram

Day 08 – A song that you know all the words to

Den 2012-02-13, kl 17:20:15
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Om jag fattade "frågan" rätt så bli det den här låten. ♥
Kram

Upp & ner

Den 2012-02-13, kl 17:15:50
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Just nu är mitt liv väldigt upp och ner så jag vet inte om jag orkar med att uppdatera alls föräns det lugnar ner sig. Jag har ju dessutom mycket med skolan som jag tidigare sagt..
Kram

Dag 09

Den 2012-02-13, kl 17:14:34
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Något som gjort mig stolt under de senaste dagarna. Inget jag kommer på igentligen just nu men om jag måste säga något så var det väl idag på musiken när vi skulle svara snat eller falskt på 30 frågor i par. Jag var med Oskar(vi valde inte själv) och vi gissade på nästan alla och kom 2:a med 21/30. :)
Kram

Day 07 – A song that reminds you of a certain event

Den 2012-02-12, kl 13:43:14
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Resan ner till Holland! ♥
Kram

Dag 08

Den 2012-02-12, kl 13:36:55
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Månadens mål får nog bli att verkligen försöka ta sig igenom varenda skoldag eftersom det snart är lov och jag får vila ut då.. Just nu känns det hemskt att behöva gå upp och åka dit varje morgon. Jag måste verkligen försöka om jag ska kunna åka till Ungern i sommar.
Kram

Day 06 – A song that reminds you of somewhere

Den 2012-02-11, kl 13:57:02
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
Thailand! ♥
Kram

Dag 07

Den 2012-02-11, kl 12:10:07
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Det är många som gör stor inverkan på mig men just nu är det nog mest Alice(Och en till, men det kan jag inte säga vem..).
Hon tittar inte in i kameran för hon visste inte ens att jag tog kort. ;)
Och en annan sak är musiken, speciellt 1D. ♥
Kram

Day 05 – A song that reminds you of someone

Den 2012-02-10, kl 18:15:31
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
Kan dock inte säga vem.. ;)
Kram

Dag 06

Den 2012-02-10, kl 18:12:44
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Jag har inte EN idol, jag har FEM stycken.. ONE DIRECTION!
Kram

Just nu..

Den 2012-02-09, kl 20:04:05
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
..Ligger bloggen lite lågt.. Händer mycker IRL just nu med Nationella prov och andra prov just nu men jag ska försöka så gott jag kan med att uppdatera. Jag skriver nog åtminstonde på blogglistorna men det blir nog inte så mycket mer än det just nu. Möjligtvis om jag har mer tid.
Kram

Day 04 – A song that makes you sad

Den 2012-02-09, kl 18:44:53
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Kram

Dag 05

Den 2012-02-09, kl 18:42:15
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Bild på Similan Island! ♥ Var där i höstas.
Kram

Dagens Låt ♥

Den 2012-02-08, kl 16:39:23
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 1
Kram

Day 03 – A song that makes you happy

Den 2012-02-08, kl 16:36:49
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Den här låten gör mig glad fast det finns även många andra låtar som gör mig glad! :)
Kram

Dagens bild ♥

Den 2012-02-08, kl 16:31:42
Filed in Gallery | Kommentarer: 0

Dag 04

Den 2012-02-08, kl 16:31:34
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Min dåliga vana är nog att jag biter på naglarna.. :/ Fast jag har faktiskt blivit bättre på att låta bil att bita på dem. :D
Wish by: http://littlem0ckingjay.tumblr.com
Bra mål för iår! :)
Kram

55 minuter.

Den 2012-02-07, kl 18:04:46
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Har precis ätit efter att ha kommit hem från skolan. Åkte länger tid med bussen idag, åkte 55min och jag brukar åka 30min på eftermiddagen. Missade i och för sig bussen helt imorse eftersom jag bara tänkte "blunda" en liten stund till, det vart inte någon liten stund och jag vaknade av att jag hörde bussen åka förbi utan för.. Ingen bra början på dagen precis. :/
Okej, tillbaka till varför jag åkte buss så länge.. Det berode på att vi hade en annan buss än den vi brukar ha och den var lite mindre så alla som skulle åka med idag fick inte plats. Det är några yngre barn från en annan skola som åker med våran buss just på tisdagar och och då blir bussen verkligen helt proppfull när vi har den stora busen så ni kan ju tänka er hur det vart nu. Alla vi som går på den skolan fick hoppa in först och dem som skulle till samhället närmast(Där även skolan alla de yngre går finns) fick hoppa av när vi kom dit. Vi andra som skulle någon annan stans fick sitta kvar medans bussen vände och körde tillbaka till skolan och hämtade upp alla dem småbarnen och körde dem till deras skola. Sen så körde vi upp några till som bodde en liten, liten bit ovanför det där samhället som inte redan hoppat av bussen.
När vi kommit så långt hade det gått 30min... Då åkte vi iväg och körde den vanliga turen vi brukar köra vilket brukar ta ca 25 och sen fick jag ÄNTLIGEN komma hem! ♥
Bild på en av deras bussar.
För övrigt så jobbar min mamma på samma bussfirma som kör våra skolbussar och genom henne har jag fått veta att dem(Bussbolaget) kör Svenska fotbollslandslaget för herrar! Hehe, en poäng till henne. ;) Vet även att Zlatan har en egen speciell plats i den bussen. :)
Men nu måste jag faktiskt sluta annars kommer inlägget aldrig ta slut.. Jag får skriva mer sen.
Kram

Day 02 – Your least favorite song

Den 2012-02-07, kl 17:22:55
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Åh nej! Jag vet inte svaret på det här så jag säger väl att jag inte vet och lägger bara upp en låt jag gillar och har som en av mina favorit låtar. :)
Kram

Dag 03

Den 2012-02-07, kl 17:13:23
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Hehe, jag har faktiskt ingen bild på alla mina vänner samtidigt så jag får köra på en bild på hela min klass istället, alla utom Marina(Hon var sjuk när vi tog bilden precis som en kille -Carl- också var), Alice, Felicia, Simone och Sara(x2) är med på den bilden, hehe. Det var ju faktiskt några stycken men vi får köra på det ändå. Bästa bilden jag kan ge er.. Förlåt för den dåliga kavliteten på fotot men jag tog ett kort på kortet och det varju inte jätte snyggt. ;)
Namnpresentation av hela klassen, mina kompisar står i kursiv textstil. :)
Översta raden från v till h: Nelly, Adrian, Hanna, Alice, Melinda, Amanda, Elias och Sebastian.
Mittersta raden från v till h: Alex, Jag(Sry för hur jag ser ut), Elias, Elin, Mailn, Oskar, Linn och Olle.
Nedre raden från v till h: William, Tim, Oliver, William och Emil.
Haha, som ni ser så är ju alla tjejerna i min klass min kompisar. :) Killarna snackar jag ju också med men inte på samma sätt.
Vill ni se bilder på mina andra kompisar också?
Kram

Bloggtävling igen

Den 2012-02-06, kl 21:38:14
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Tryck på bilden för att komma till tävlingen! :)
Kram

Bloggtävling

Den 2012-02-06, kl 21:28:12
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Tryck på bilden för att komma till tävlingen! :D

Dagens Låt

Den 2012-02-06, kl 20:54:37
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0

Vet att jag har haft den här som dagens låt förut men jag tycker den är SÅ bra så den får vara det igen. ;)
Kram

Ridningen

Den 2012-02-06, kl 20:47:45
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
HejHej!
Hemma från ridningen nu(och självklart skolan också). Har ätit och så också. :) Det gick helt OK på ridningen. Jag red Zingo. :D
Arkivbild på Zingo.
Har verkligen JÄTTE ont i min armbåge just nu.. Vet inte vad jag har gjor men jag hoppas verkligen att det går över! Det måste gå över tills på Onsdag nästa vecka eftersom vi ska ha frilufstdag då och åka skidor i Hallsta. :)
Nu ska jag snart lägga mig och läsa så det blir nog inge mer bloggning idag förmodar jag så jag säger godnatt nu så, GODNATT!! :DD
Kram

Day 01 – Your favorite song!

Den 2012-02-06, kl 20:36:02
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Åh, jag har SÅ många så jag gör en lista med mina favoriter just nu från 5 olika artister/grupper utan inbördes ordning. ;)

Blogglista número dos

Den 2012-02-06, kl 20:21:58
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
day 01 – your favorite song
day 02 – your least favorite song
day 03 – a song that makes you happy
day 04 – a song that makes you sad
day 05 – a song that reminds you of someone
day 06 – a song that reminds you of somewhere
day 07 – a song that reminds you of a certain event
day 08 – a song that you know all the words to
day 09 – a song that you can dance to
day 10 – a song that makes you fall asleep
day 11 – a song from your favorite band
day 12 – a song from a band you hate
day 13 – a song that is a guilty pleasure
day 14 – a song that no one would expect you to love
day 15 – a song that describes you
day 16 – a song that you used to love but now hate
day 17 – a song that you hear often on the radio
day 18 – a song that you wish you heard on the radio
day 19 – a song from your favorite album
day 20 – a song that you listen to when you’re angry
day 21 – a song that you listen to when you’re happy
day 22 – a song that you listen to when you’re sad
day 23 – a song that you want to play at your wedding
day 24 – a song that you want to play at your funeral
day 25 – a song that makes you laugh
day 26 – a song that you can play on an instrument
day 27 – a song that you wish you could play
day 28 – a song that makes you feel guilty
day 29 – a song from your childhood
day 30 – your favorite song at this time last year
Kör en sån här lista till bara för att jag hittade en som handlade enbart om musik! ;) ♥
Kram


Dag 02

Den 2012-02-06, kl 20:12:23
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Meningen bakom mitt bloggnamn är att när jag satt och funderade på vad min blogg skulle heta så satt jag och fingrade på en liten silverhäst. Dessutom tycker jag att skimmelfärgade hästar är JÄTTE vackra! ♥
Kram

Dag 01(För 5/1 2012)

Den 2012-02-05, kl 19:40:55
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
  • Jag har ett fotarmband som jag aldrig tagit av mig sen jag fick det, för ungefär 3,5 månad sen.
  • Jag verkligen älskar att vara ute och resa, det är då jag mår som bäst.
  • Jag gillar saker som är annorlunda, att någon är annorlunda eller så.
  • Jag skulle vilja flytta men ändå inte byta klass och vara ifrån mina kompisar.
  • Jag har varit i 14 länder(med Sverige) och flest(Utom Sverige) har gånger har jag varit i Tyskland. ♥


Blogglista

Den 2012-02-05, kl 19:17:00
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0

Dag 01- Ett ovisat foto på dig själv och 5 fakta om dig
Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 03- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 04- En dålig vana du har
Dag 05- Ett foto på en plats du varit på
Dag 06- Din favoritidol och varför
Dag 07- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 08- Månadens mål med förklaring
Dag 09- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 11- Ett annat foto på dig och dina vänner
Dag 12- Varför började du blogga?
Dag 13- En bild på ditt hem
Dag 14- Ett foto på dig och din familj
Dag 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna.
Dag 16- Ett foto på dig själv
Dag 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 18- Planer/drömmar/mål du har
Dag 19- Smeknamn du har och varför
Dag 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 23- Vad har du sug efter?
Dag 24- Ett brev till dina föräldrar
Dag 25- Vad finns i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året?
Dag 27- Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen?
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 30- Din favoritlåt?
Kör på en sån här lista! ;) Får se hur jag lyckas med det..
Kram

Alice

Den 2012-02-05, kl 10:15:24
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Har vaknat nu och käkat frukost. Om en liten stund ska jag åka hem till Alice, vi ska se på "Red Riding Hood" och laga mat och säkert sitta vid datorn lite också. ;)
Jag kommer nog inte uppdater så mycket mer idag men ikväll skriver jag nog, tror iaf det. :)
Kram

Tips

Den 2012-02-05, kl 10:01:36
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Har ett tips på en bra sida ni kan bli medlem på gärna! :)
Länk: http://se.gosupermodel.com/tscinv/FZwbIpWW7OCu9DrF

Test

Den 2012-02-04, kl 23:32:04
Filed in Other stuff | Kommentarer: 1

[x] Sett en häst

[x] Klappat en häst

[x] Ridit en häst

[x] Hoppat med en häst

[x] Tävlat (clear round gäller också)

[x] Ridit barbacka

[x] Suttit på en bockande häst

[x] Suttit på en sparkande häst

[] Ramlat av en bockande häst

[] Ramlat av en sparkande häst

[] Ramlat av en häst som har vägrat framför ett hinder

[] Ramlat av på en tävling (clear round gäller också)

[x] Ridit dressyrprogrammet Lätt C:1 eller svårare

[x] Hoppat högre än 50cm

[] Hoppat högre än 100cm

[x] Varit på ett ridläger

[x] Sovit över på ett ridläger

[x] Du har blivit biten av en häst

[x] Du har ridit utomhus

[x] Du har ridit i ett ridhus

[x] Du har fått en häst att gå på tygel

[] Du har haft en egen häst

[] Du har en egen häst

[x] Du vill ha en egen häst

[] Du är medryttare/fodervärd m.m på en eller flera hästar

Hehe :)
Bild från ridskolans hemsida på min förra kärlek... Etelqua ♥ Saknar henne..
Kram

Grattis! :D

Den 2012-02-04, kl 22:43:46
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Min kompis Sara fyller år idag och hon får därför en länkning så besök henne nu! :DD
Saras blogg.
Kram

Dagens Låt 2

Den 2012-02-04, kl 22:36:07
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 1
Är faktisk tvungen att ha en till dagens låt eftersom jag blivit helt kär i den här låten! ;)

Dagens Låt

Den 2012-02-04, kl 18:42:11
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0

Haha

Den 2012-02-04, kl 18:41:40
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Lyssna på det här: http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3469404
Det är nästan för roligt! xD
Kram

Jag lever..!

Den 2012-02-04, kl 18:40:44
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Haha det gör jag! Men jag har inte haft tid/ork att uppdatera något under gårdagen och tidigare under dagen men nu kommer det jag tänkte skriva om igår plus det idag. :))
Igår:
Var jag ju såklart i skolan, segt men jag överlevde då med.. Sen efter skolan följde Malin med hem en stund eftersom hon inte orkade stå och vänta på bussen i en havltimme när jag ändå skulle till stallet och dessutom blev hämtad. På ridlektion red jag Ronja, inte mitt första hands val men det gick väl helt OK, hon gjorde det jag bad om men inget mer, gav inte det där lilla extra som jag önskat.. :/
Bild från ridskolans hemsida.

Idag:
Jag vaknade vid 11 och åt frukost. Sedan har jag spenderat nästan hela dagen vid TVn och sett på skidor tills för ett tag sen då jag följde med in till stan och handlade. Jag skulle välja kvällsmat. :) Det vart fransyska(kött), potatis och sås och till efterrätt, blåbärskaka. :D
Mina födelsedags presenter vet jag att ni inte sett bilder på men jag hittade en bild på boken jag fick på internet iaf. ;)
Kram

Tävling! :)

Den 2012-02-03, kl 19:33:28
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0

Jag är med & tävlar på www.nellieberntsson.se om en skype kväll med Nellie!!



13 år

Den 2012-02-02, kl 16:02:04
Filed in Day By Day | Kommentarer: 2
Idag fyller jag 13 år! :D Har än så länge fått en bok, en fleece tröja och ett hjärta med ett ljus och ljus hållare. Det sistnämda var från Alice och det andra från min familj. Resten av sakerna kommer någon gång nästa vecka eftersom dem är försenade.. :/
Gammal bild på mig. ;)
Kram

Dagens Låt

Den 2012-02-01, kl 20:12:31
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 1

Harry Styles

Den 2012-02-01, kl 20:01:40
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Happy birthday Harry Styles! ♥
Kram

Jalle på rymmen

Den 2012-02-01, kl 17:59:33
Filed in Day By Day | Kommentarer: 3
Nu har jag kommit in efter att ha varit ute och letat efter Jalle som varit ute på rymmen i skogen. Var säkert ute i 1h och letade innan min pappa kom och sa att han hade kommit hem. Jag var ute med honom och gick promenad och jag brukar kunna ha honom lös där jag gick men helt plötsligt rusade han iväg och kom sen inte när jag ropade på honom.. :/
Aja nu sitter jag iaf inne och dricker te, äter morot och pepparkakor och fryser..
Gamla bilder från när Jalle var valp.
Kram

© Headerbilder från Wallpapers Wide