Redgering

Den 2012-06-30, kl 22:56:07
Filed in Gallery | Kommentarer: 0
Här är en bild jag tog under EM:et, den är på Lisa och som ni nog ser så är det väldigt blått på den första bilden, det har jag enkelt ändrat på till bilden efter, jag har helt enkelt bara ändrat på kurvorna lite och det blev genast en väldigt stor skillnad. Nu kanske inte redigeringen är den bästa och kvaliteten på bilden är definitift inte den bästa då bilden är tagen från Facebook även fast jag tagit. Jag har inte fått orginal bilderna än..

Ska ut med Cissi.

Den 2012-06-29, kl 15:01:15
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Update när jag är tillbaka skulle jag tro, jag har något SPÄNNANDE att berätta som hände igår. ;)

Headern

Den 2012-06-27, kl 16:53:08
Filed in Other stuff | Kommentarer: 0
Nu har jag fixat den nya headern(Tryck på F5 om du inte ser den), blev väldigt nöjd med den eftersom både Izzy och Biffen fick vara med lite. Fast det är bara Izzy på bilden men det beror delvis på att det bara är han som är min egna hund och dessutom på att jag inte är så jätte duktig på att göra headers så det hade inte blivit så bra om jag försökt klippa in en bild på Biffen också.
Skriv gärna vad du tycker om den!

Dagen såhär långt

Den 2012-06-27, kl 16:45:44
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Dagen har varit lung och skön hittills. Tog en kort cykel tur med Victor(Min lillebror) och sedan satte jag mig och läste lite, han med ca 100sidor. Sedan hjälpte jag Victor med ett pussel som han höll/håller på med, jag vet inte om han gjort klart det än men det skulle inte förväna mig om han har gått och satt sig vid TVn istället.
Nu ska jag i alla fall antigen gå ner och fortsätta läsa och ta något litet melis eller så ska jag göra klart min läxa jag fick eftersom jag skulle resa bort. Jag antar att det är bäst att göra det sistnämnda men egentligen, hur kul är det? Fast jag vet ju att det måste göras, vare sig jag vill eller inte och det är ju enligt min åsikt bara bra att jag får det gjort så slipper jag det senare i sommar. Annars kan jag ju åtminstonde börja med det, jag behöver ju inte gör klart det.
Ikväll blir det antagligen en promenad med Izzy och dem andra hundarna, sedan(eller innan) så ska jag äta och sist men inte minst så ska jag se på fotboll, Spanien - Portugal. Jag hejjar själv inte på något av lagen, det ska bara bli kul och se. Imorgon spelar ju Tyskland och dem håller jag ju på, då känns det fel att hejja på något lag i den här semifinalen.
Jag hoppas att jag hinner uppdatera något mer idag men det är inte helt säkert, möjligen så hinner jag med att göra en ny header då jag känner att den här jag har nu är lite oaktuell. Jag rider ju inte Zingo nu under sommaren, då kan jag lika gärna ha en header med mig och Izzy på eller med mig och Biffen på. Dem tränar jag ju nästan varje dag.
Det blev ett långt inlägg men det gör inget, jag tvingar ju ingen att läsa det. Jag skriver ju det här mest för min egen del.
Fick bli en bild på Izzy från i våras.

Godmorgon

Den 2012-06-27, kl 11:32:59
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Har vaknat och ätit frukost nu, ska strax gå och byta om till vardags kläder.
Idag ska jag förhoppningsvis hem till en kompis/en kompis ska komma hit men jag vet ändå inte riktigt, har frågat 1 kompis men hon har inte svarat än. Annars tar jag nog och åker iväg på en lite längre cykeltur, vad som händer sen vet jag inte..
Just nu är jag så HEMSKT sugen på att rida att det inte finns, har ju inte ridit på ungefär 1 månad vilket ioförsig inte är SÅ länge men det känns ändå som det är väldigt länge.
Sätter in en random bild.

LC EM Dunakezsi, Ungern

Den 2012-06-26, kl 22:05:10
Filed in The dogs | Kommentarer: 0
ALLA BILDER ÄR TAGNA AV HARRIET/OVE VIKTORSSON SOM ÄVEN VAR MED OCH TÄVLADE!
Jag lånar hennes bilder eftersom jag inte fått mina bilder, jag väntar fortfarande på att visa bilder ska skickas över till mig då jag även fick låna Harriet/Oves kamera och ta lite bilder, visa av dem har jag men det är ca 200-300 bilder som jag inte fått än.
Hela det svenska landslaget(Jag tror då det) + den svenska ambassadören(Klädd i vitt) i Ungern.
Den svenska och den Norska flaggan(Våra landslag campade ihop).
Delar av campingen.
Delar av campingen.
Serveringen(Dem sände även fotbolls EMs matcher där, dock så var jag aldrig där och kollade. Den gången jag skulle dit så sände dem inte pga blixt/åskväder).
Jordekorrs hål som det fanns lite överallt, även ute på banan. Dock så fyllde dem igen dem när det var tävlingar.
En längre berättelse om hur det var där och hur det gick samt mina egna bilder kommer snart. Berättelsen kommer kanske redan imorgon.

On repeat

Den 2012-06-26, kl 21:26:45
Filed in Music | Kommentarer: 0

Dagens Låt

Den 2012-06-23, kl 23:12:42
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0

Dagens Låt

Den 2012-06-22, kl 00:03:39
Filed in Dagens låt | Kommentarer: 0
Asså vad är det med mig och låtar på portugisiska? ♥

Invigning

Den 2012-06-07, kl 18:00:00
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Detta är tidsinställt!

Just nu är jag förmodligen vid invigningen av Lure Coursing EM i Ungern. Annars har den redan varit/ska den vara senare idag.
Bildkälla!

Lisa tävlar!

Den 2012-06-03, kl 09:32:02
Filed in Day By Day | Kommentarer: 1
DETTA ÄR TIDSINSTÄLLT!
Idag ska Lisa tävla i LC EM. Vi hoppas självklart att det går bra, allra helst vill vi ju vinna men vi får väl se hur det går! Resultatet får ni när jag är hemma eller om jag får tillfället att blogga när jag är utomlands.
Önska Lisa Lycka till?


Bortrest

Den 2012-06-03, kl 09:22:21
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Jag har inte berättat det men jag kommer vara bortrest 3/6 - 18/6 och det betyder att jag inte kan uppdatera under den tiden. Några tidsinställda knaske kommer upp, det beror på om jag hinner fixa några. ^^ Annars får ni ha det så bra, det ska jag ha! ♥
Ska btw, till Ungern och Tjeckien, fast mest till Ungern.

75 år!

Den 2012-06-02, kl 11:12:48
Filed in Day By Day | Kommentarer: 0
Drar snart iväg upp till min farmor och firar hennes 75års dag! Seg/Ingen uppdatering idag väntas idag.
[Arkivbild]

Now playing!

Den 2012-06-02, kl 11:10:48
Filed in Music | Kommentarer: 0

© Headerbilder från Wallpapers Wide